Bye Bye Love

The Dutch Everly’s Tribute Band

Het verhaal

BYE BYE LOVE’ is een theatershow van de The Dutch Everly’s Tribute Band en draait om de onvergetelijke muziek van Don en Phil, beter bekend als The Everly Brothers. Twee jongens uit een bescheiden kolenmijngemeenschap in Kentucy die in 1957 internationaal doorbraken. Iconische bands als The Beatles, The Hollies en vele anderen lieten zich door hun muziek inspireren. Van hemelse close harmony tot uptempo swing, onder begeleiding van een ijzersterke formatie van 4 topmuzikanten

Dompel je onder in een ware ‘trip down memory lane’ met de onsterfelijke muziek van dit beroemde rock-‘n’roll duo Alle grote hits komen voorbij, vanaf het allereerste begin tot het legendarische Reunion Concert in 1983. Onvergetelijke nummers als Bye Bye Love, Cathys Clown, Wake up Little Susie, Lucille en When Will I Be Loved volgen elkaar in een razend tempo op. Een muzikaal eerbetoon aan The Everly Brothers dat het publiek zich nog lang zal heugen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van DG Theater en De Graaf & Cornelissen Entertainment en ontvang leuke aanbiedingen, winacties en interessante weetjes rondom onze producties.

Ik ben geïnteresseerd in

Je kunt je voorkeursinstellingen altijd op een later moment nog aanpassen via de link onderaan iedere nieuwsbrief.