A Tribute to Cliff & The Shadows

Reprise

Het verhaal

‘Living Doll’, ‘The Young Ones’, ‘Do You Wanna Dance’, ‘Lucky Lips’; allemaal hits uit de jaren 50 en 60 van Cliff Richard & The Shadows. Hun wereldhits worden door Jimmy Jemain & The Rapiers met authentieke versterkers, microfoonstandaards en kleding gebracht in een swingende show. Een tribute aan deze legendarische zanger en niet minder indrukwekkende band.

Jimmy Jemain staat bekend als dé look-a-like én sound-a-like van Cliff Richard. “He talks, walks, looks and sings like Cliff Richard.” (Daily Mirror)

Sinds zijn doorbraak in 1990 in de Engelse tv-serie ‘Stars in their Eyes’ treedt hij op voor het grote publiek. In 2003 speelde Jimmy de hoofdrol in de West Endproductie ‘Cliff - The Musical’. De gelijkenissen met Cliff Richard zijn zowel qua uiterlijk als qua stem briljant te noemen. The Rapiers wordt door de pers omschreven als ‘”the top Shadows- band in the UK” en draait al sinds begin jaren 60 mee in het live-circuit in Engeland.

Het is moeilijk om stil te blijven zitten bij de muziek van toen, die niets van zijn glans heeft verloren!

Volgens Sir Cliff Richard is Jimmy “Spot on… A bit too good”.

Mis niets

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze producties. Bovendien maken onze nieuwsbrieflezers maandelijks kans op twee gratis kaarten voor één van onze producties.