Blijf op de hoogte!

Tis Hier Geen Hotel

(over)leven met pubers

Eerstvolgende voorstellingen

Datum Tijd Locatie Theater Kassa Kaarten

Het verhaal

In de puberteit is alles extreem. Gierende hormonen zorgen voor extreme gevoeligheid, woede-uitbarstingen, verliefdheden, euforie en angsten. Juist daarom leent deze turbulente periode zich zo goed voor een bijzondere theatervoorstelling. De verhalen dienen zich vanzelf aan. Herkenbaar, humoristisch en gênant. Een voorstelling vol herkenbare anekdotes, liedjes, dagboekfragmenten, sketches en grappige feiten. De ideeën zijn talrijk en Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth staan te popelen om de theaters in te gaan.

Sinds juni 2017 is de website www.tishiergeenhotel.nl in de lucht. Een platform voor ouders met een puber geschreven door Saskia Smith en Martine de Vente. De website is zeer populair: tot 1 miljoen (!) unieke hits per maand. Niet alleen onder ouders; ook de puberkinderen zelf lezen de stukken graag en zelfs veel mensen zonder kinderen zijn enthousiaste lezers. Dit vanwege het simpele feit dat iedereen zelf ook puber is geweest en alle daarbij komende ‘struggles’ (her)kent. Van ruzies met ouders, een eerste liefde, het zoeken naar je identiteit, ontdekking van je seksualiteit, weerzin tegen school, uitgaan, onzekerheid, ‘weltschmerz’ en ga zo maar door.

CAST
Ellen Dikker
Dianne Liesker
Hanneke Drenth

REGISSEUR
Jeroen Woe

GEÏNSPIREERD OP DE WEBSITE VAN
Saskia Smith
Martine de Vente

Cast

Mis niets

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze producties. Bovendien maken onze nieuwsbrieflezers maandelijks kans op twee gratis kaarten voor één van onze producties.